Tips Tambah Air Mani Lelaki

Perbincangan kali ini ialah mengenai Petua Tambah Air Mani. Air mani yang banyak boleh meningkatkan peluang isteri untuk hamil. Oleh sebab itu, jika anda menghadapi masalah susah mendapatkan anak, antara usaha yang anda boleh lakukan adalah menambah penghasilan air mani anda.

Berikut adalah beberapa petua bagaimana hendak tambah air mani:

1. Berhenti merokok kerana menurut kajian merokok adalah antara sebab lelaki mengalami masalah kurang air mani. Apabila anda berhenti merokok, penghasilan air mani akan kembali kepada asal.

2. Jaga diet pemakanan anda. Air mani yang banyak berpunca daripada kesihatan diri yang sihat. Jika anda menjaga diet pemakanan dengan memakan makanan yang seimbang pada setiap masa, penghasilan air mani akan bertambah.

3. Lakukan senaman terutama untuk kuruskan perut yang buncit. Seperti yang anda tahu, lemak pada perut boleh menghaslkan hormon estrogen di mana ia akan menganggu hormon testosterone daripada berfungsi dengan baik. Secara tidak langsung ia menganggu penghasilan air mani yang banyak.

4. Anda boleh ambil vitamin dan makanan tambahan yang di cadangkan doktor untuk menambah air mani anda. Antara vitamin yang boleh membantu anda untuk menghasilkan lebih air mani adalah vitamin E.

Kadangkala air mani kurang keluar daripada zakar adalah kerana zakar anda tidak cukup keras apabila ia alami ejakulasi. Zakar yang tidak keras bermakna tekanan untuk mengeluarkan semua air mani adalah kurang. Jadi, air mani yang kurang semasa ejakulasi adalah kurang dan seterusnya merendahkan peluang untuk isteri hamil.

Selain petua di atas cara mudah menambah air mani cepat ialah dengan mengambil Herba Tambah Air Mani.

KLIK SINI UNTUK HERBA TAMBAH AIR MANI

Comments are closed.